Goedkoopste mobiel abonnement

Je betaalt liever niet teveel voor mobiele telefonie? Kies dan voor het goedkoopste mobiel abonnement.

Wil je simpelweg het goedkoopste mobiel abonnement? Dan kun je het beste voor sim only kiezen en eventueel een losse smartphone aanschaffen. Heb je graag een nieuwe smartphone bij je abonnement? Ook dan kun je een voordelig telefoon abonnement vinden met de volgende tips.

Of je nou op zoek bent naar sim only of een telefoon abonnement: kies bij voorkeur een contractduur van 24 maanden. Dit is voordeliger dan een 12 maanden contract. Met een telefoon abonnement kun je je smartphone zo over een langere periode gespreid afbetalen en zijn je maandelijkse kosten lager. Kies daarnaast voor een kleine data- en belbundel om je maandprijs laag te houden. Ben je een grootverbruiker van data? Kijk dan welke providers bijvoorbeeld voordelig sim only onbeperkt data aanbieden en een onbeperkt data aanbieding in combinatie met een telefoon abonnement. Zo maak je geen hoge kosten buiten je bundel.

Daarnaast ben je bij een provider zonder eigen netwerk doorgaans voordeliger uit. Met sim only heb je ruime keuze uit aanbieders zonder eigen netwerk. Maar ook voor een telefoon abonnement kun je bijvoorbeeld bij Ben of Hollandsnieuwe terecht. Deze providers leveren gewoon vertrouwd mobiel internet over de landelijke netwerken van T-Mobile en Vodafone, maar zijn goedkoper. Met een telefoon abonnement is het slim om je eenmalige aanbetaling zo hoog mogelijk te zetten, zo blijven je maandelijkse extra kosten voor het afbetalen van je telefoon laag. Kortom: er zijn veel manieren om een goedkoop mobiel abonnement samen te stellen!

Het goedkoopste mobiel abonnement:
  • Komt met een kleinere data- en belbundel
  • Bij providers zonder eigen netwerk
  • Heeft een contractduur van 24 maanden
Sin only vergelijken
Het goedkoopste mobiel abonnement:

Mobiel abonnement aanbiedingen

Een gloednieuwe smartphone met lage maandelijkse kosten? Het kan. Wij hebben de goedkoopste combinaties smartphones en abonnementen voor je uitgezocht.

,
per maand
Mate 20 Lite
Bijbetaling: €,
Data
MB
Bel/SMS
min
Meer informatie
20,-
per maand
Xperia 10
Bijbetaling: €0,-
Data
1 GB
Bel/SMS
150 min
Meer informatie
28,-
per maand
iPhone 8
Bijbetaling: €6,-
Data
1.5 GB
Bel/SMS
100 min
Meer informatie
33,-
per maand
Galaxy A70
Bijbetaling: €0,-
Data
2 GB
Bel/SMS
150 min
Meer informatie
ToestelTotaal toestelkostenEenmalige betalingTotaal kredietbedragTermijnbedragContractduurVaste rente / JKP
iPhone 7€0,00€8,00€-8,00€12,0024 maanden0%
Xperia 10€0,00€0,00€0,00€10,0024 maanden0%
Galaxy S9€0,00€5,00€-5,00€18,0024 maanden0%
Galaxy A70€0,00€0,00€0,00€13,0024 maanden0%

Goedkoop sim only abonnement

Een goedkoop sim only abonnement met een kleine data-en belbundel heb je al voor een paar euro per maand. Zit het sim only abonnement voor jou erbij?

1 GB
data
200
min / sms
2 jaar
79,50 per jaar
6,00
1 GB
4G
6,00
2 jaar
200 Min
79,50 / jaar
1 GB
data
100
min / sms
2 jaar
82,00 per jaar
6,00
1 GB
4G
6,00
2 jaar
100 Min
82,00 / jaar
1.5 GB
data
100
min / sms
2 jaar
94,00 per jaar
7,00
1.5 GB
3G
7,00
2 jaar
100 Min
94,00 / jaar

Goedkoop mobiel abonnement vinden in een paar stappen..

Een goedkoop mobiel abonnement heb je in een paar stappen afgesloten. Het werkt als volgt.

1. Bepaal of je sim only of een telefoon abonnement zoekt

Beslis voor jezelf of je op zoek bent naar een sim only abonnement of abonnement met telefoon. Heb je nog een goed werkende telefoon, of koop je liever in één keer een nieuwe smartphone zodat je je abonnementskosten lekker laag kunt houden? Dan raden we je een sim only abonnement aan.

Betaal je liever maandelijks een kleiner bedrag voor je nieuwe smartphone zonder in één keer een smak geld te hoeven neerleggen. Ga dan voor een telefoon abonnement.

2. Bestel je abonnement via de link bij de aanbieding

Kies je telefoon uit, of sim only abonnement en bepaal je contractduur: 12 of 24 maanden. Maak een keuze voor een provider en ga via de link in de vergelijker of bij de aanbieding naar de website van de provider van jouw keuze. Vul daar vervolgens het online aanmeldformulier in en je aanvraag is de deur uit! Je ontvangt een bevestiging van je provider met verdere informatie over je aanvraag, de levering van je simkaart en eventueel telefoon.

Heb je op dit moment een mobiel abonnement lopen bij een andere provider? Deze wordt automatisch voor je opgezegd met de gratis overstapservice. Wel zo makkelijk.

3. Je nieuwe abonnement gaat in

Je ontvangt vervolgens je nieuwe simkaart (en telefoon) met de post en op de afgesproken datum gaat jouw mobiele abonnement in. Veel plezier!

Meer over de goedkoopste mobiele abonnementen

Wil je meer weten over de goedkoopste mobiele abonnementen? Bekijk dan onderstaande onderwerpen.

Telefoon abonnement verlengen of overstappen?

Wanneer je telefoon abonnement bijna afloopt krijg je vaak een leuk verlengaanbod van je provider. Die wil jou natuurlijk niet kwijt als klant. En hoewel een verlengaanbod erg aantrekkelijk kan lijken, is je telefoon abonnement verlengen niet altijd de beste keuze. Overstappen van telefoon abonnement is vaak voordeliger dan je telefoon abonnement verlengen. Neem daarom even de tijd vooraf telefoon abonnementen te vergelijken.

Doordat het voordeel of de korting die je bij je oude contract kreeg, niet meer automatisch geldt bij een verlengaanbod, ga je vaak méér betalen óf past je bundel past mogelijk niet meer bij je. Je krijgt bij een verlengaanbod een nieuw contract tegen andere (minder gunstige) voorwaarden. Alleen door te vergelijken weet je of je bij een andere provider niet een beter aanbod kunt vinden.

Hoe werkt nummerbehoud voor mobiel?

Wanneer je overstapt naar een nieuw mobiel abonnement is het wel zo makkelijk als je je huidige nummer kunt behouden. Gelukkig kun je eenvoudig nummerbehoud aanvragen voor mobiel wanneer je overstapt naar een andere provider. Bovendien is nummerbehoud voor mobiel bij alle mobiele providers gewoon gratis.

Hoe vraag je nummerbehoud aan? Heel eenvoudig. Heb je een abonnement gekozen via onze website, ga dan via de ‘bekijk’ knop bij de aanbieding of in de vergelijker naar de website van de provider. Vul het online aanvraagformulier in voor je nieuwe abonnement en geef aan dat je je huidige nummer wilt behouden. Meestal hoef je alleen maar de optie aan te vinken: ‘Ik wil mijn huidige 06-nummer behouden’.

Wanneer heb ik te maken met een BKR-registratie bij een telefoon abonnement?

Sluit je een telefoon abonnement af met een toestellening hoger dan 250 euro, dan wordt deze lening sinds 1 mei 2017 geregistreerd bij Stichting BKR. Je krijgt dus niet standaard bij ieder abonnement met telefoon een BKR-registratie.

Je kunt zelf kiezen of je wel of geen telefoon abonnement met BKR-registratie wilt. Hoe? Om onder de BKR-grens te blijven kun je ervoor kiezen om een grotere eenmalige toestel aanbetaling te doen en de maandelijkse afbetaling onder de 10 euro per maand te houden bij een contract van 24 maanden. Wil je een contract van 12 maanden? Kies dan voor een maandelijkse afbetaling onder de 20 euro.

Overstappen naar sim only?

In hoeverre is een sim only contract anders dan een contract bij een telefoon abonnement vraag je je misschien af? Ook met sim only heb je bedenktijd en kun je nummerbehoud aanvragen. Is jouw telefoon nog niet aan vervanging toe en ben je op zoek naar een voordelig abonnement? Ontdek dan de mogelijkheden van sim only. Lees meer over overstappen naar sim only.

Staat je vraag er niet tussen?
We beantwoorden zoveel mogelijk vragen op onze informatiepagina