Goedkoopste mobiel abonnement

Je betaalt liever niet teveel voor mobiele telefonie? Kies dan voor het goedkoopste mobiel abonnement.

Wil je simpelweg het goedkoopste mobiel abonnement? Dan kun je het beste voor sim only kiezen en eventueel een losse smartphone aanschaffen. Heb je graag een nieuwe smartphone bij je abonnement? Ook dan kun je een voordelig telefoon abonnement vinden met de volgende tips.

Of je nou op zoek bent naar sim only of een telefoon abonnement: kies bij voorkeur een contractduur van 24 maanden. Dit is voordeliger dan een 12 maanden contract. Met een telefoon abonnement kun je je smartphone zo over een langere periode gespreid afbetalen en zijn je maandelijkse kosten lager. Kies daarnaast voor een kleine data- en belbundel om je maandprijs laag te houden. Ben je een grootverbruiker van data? Kijk dan welke providers bijvoorbeeld voordelig sim only onbeperkt data aanbieden en een onbeperkt data aanbieding in combinatie met een telefoon abonnement. Zo maak je geen hoge kosten buiten je bundel.

Daarnaast ben je bij een provider zonder eigen netwerk doorgaans voordeliger uit. Met sim only heb je ruime keuze uit aanbieders zonder eigen netwerk. Maar ook voor een telefoon abonnement kun je bijvoorbeeld bij Ben of Hollandsnieuwe terecht. Deze providers leveren gewoon vertrouwd mobiel internet over de landelijke netwerken van T-Mobile en Vodafone, maar zijn goedkoper. Met een telefoon abonnement is het slim om je eenmalige aanbetaling zo hoog mogelijk te zetten, zo blijven je maandelijkse extra kosten voor het afbetalen van je telefoon laag. Kortom: er zijn veel manieren om een goedkoop mobiel abonnement samen te stellen!

Het goedkoopste mobiel abonnement:
  • Komt met een kleinere data- en belbundel
  • Bij providers zonder eigen netwerk
  • Heeft een contractduur van 24 maanden
Sin only vergelijken
Het goedkoopste mobiel abonnement:

Mobiel abonnement aanbiedingen

Een gloednieuwe smartphone met lage maandelijkse kosten? Het kan. Wij hebben de goedkoopste combinaties smartphones en abonnementen voor je uitgezocht.

27,-
per maand
Bijbetaling: €48,-
Data
5 GB
Bel/SMS
5000 min
Meer informatie
,
per maand
Bijbetaling: €,
Data
MB
Bel/SMS
min
Meer informatie
,
per maand
Bijbetaling: €,
Data
MB
Bel/SMS
min
Meer informatie
,
per maand
Bijbetaling: €,
Data
MB
Bel/SMS
min
Meer informatie
Toestel Totaal toestelkosten Eenmalige betaling Totaal kredietbedrag Termijnbedrag Contractduur Vaste rente / JKP
Apple iPhone SE 2020 €504 €48,00 €456 €19,00 24 maanden 0%
Sony Xperia 10 II €0 €0,00 €0 €0,00 maanden 0%
Samsung Galaxy A20e €0 €0,00 €0 €0,00 maanden 0%
Samsung Galaxy A71 €0 €0,00 €0 €0,00 maanden 0%

Goedkoop sim only abonnement

Een goedkoop sim only abonnement met een kleine data-en belbundel heb je al voor een paar euro per maand. Zit het sim only abonnement voor jou erbij?

1 GB
data
150
min / sms
2 jaar
42,00 per jaar
4,00
1 GB
4G
4,00
2 jaar
150 Min
42,00 / jaar
Nu 6 maanden voor € 2,00
3 GB
data
200
min / sms
2 jaar
72,00 per jaar
6,00
3 GB
5G
6,00
2 jaar
200 Min
72,00 / jaar
3 GB
data
Onbeperkt
min / sms
2 jaar
78,00 per jaar
6,50
3 GB
4G
6,50
2 jaar
Onbeperkt Min
78,00 / jaar

Goedkoop mobiel abonnement vinden in een paar stappen..

Een goedkoop mobiel abonnement heb je in een paar stappen afgesloten. Het werkt als volgt.

1. Bepaal of je sim only of een telefoon abonnement zoekt

Beslis voor jezelf of je op zoek bent naar een sim only abonnement of abonnement met telefoon. Heb je nog een goed werkende telefoon, of koop je liever in één keer een nieuwe smartphone zodat je je abonnementskosten lekker laag kunt houden? Dan raden we je een sim only abonnement aan.

Betaal je liever maandelijks een kleiner bedrag voor je nieuwe smartphone zonder in één keer een smak geld te hoeven neerleggen. Ga dan voor een telefoon abonnement.

2. Bestel je abonnement via de link bij de aanbieding

Kies je telefoon uit, of sim only abonnement en bepaal je contractduur: 12 of 24 maanden. Maak een keuze voor een provider en ga via de link in de vergelijker of bij de aanbieding naar de website van de provider van jouw keuze. Vul daar vervolgens het online aanmeldformulier in en je aanvraag is de deur uit! Je ontvangt een bevestiging van je provider met verdere informatie over je aanvraag, de levering van je simkaart en eventueel telefoon.

Heb je op dit moment een mobiel abonnement lopen bij een andere provider? Deze wordt automatisch voor je opgezegd met de gratis overstapservice. Wel zo makkelijk.

3. Je nieuwe abonnement gaat in

Je ontvangt vervolgens je nieuwe simkaart (en telefoon) met de post en op de afgesproken datum gaat jouw mobiele abonnement in. Veel plezier!

Meer over de goedkoopste mobiele abonnementen

Wil je meer weten over de goedkoopste mobiele abonnementen? Bekijk dan onderstaande onderwerpen.

Wat is het goedkoopste mobiel abonnement?

De goedkoopste mobiele abonnementen zijn vaak met oudere type telefoons of budget versies. Zo heeft Samsung onder de A-lijn een aantal budget telefoons uitgebracht. Je kan dan voor een goede prijs/kwaliteitsverhouding een Samsung telefoon met abonnement afsluiten. Naast Samsung, brengt Huawei high-end telefoons op de markt voor iets lagere prijzen dan Samsung en Apple dat doen. Ook Huawei brengt budget telefoons op de markt met de 'Lite' variant van nieuwe toestellen.

Ben je op zoek naar goedkope mobiele abonnementen? Bekijk dan eens onze top 4 van de goedkoopste mobiel abonnement aanbiedingen van dit moment.

Hoe kan ik het goedkoopste abonnement mobiel vinden?

Het goedkoopste abonnement mobiel vinden, begint bij jouw wensen en eisen. Zo sluit je het goedkoopst een mobiel abonnement af wanneer je kiest voor een goedkope telefoon. Want in de telefoon abonnement kosten zit ook de afbetaling van de telefoon verwerkt. Verder houd je de maandprijs laag door te kiezen voor een tweejarig contract i.p.v. een jaarcontract en een lage internetbundel.
Heb je al een voorkeur voor een type telefoon? Dan helpt telefoon abonnementen vergelijken om de goedkoopste aanbieding te vinden.

En wil je nou echt weinig geld kwijt zijn aan je mobiele abonnement? Dan ben je het goedkoopst uit als je je huidige telefoon behoudt en met een goede sim only aanbieding een abonnement afsluit.

Voor de goedkoopste mobiel: kan je dan beter los een toestel kopen of een mobiel abonnement nemen?

Wil je een nieuwe telefoon kopen en vraag je je af wat nou goedkoper is: een telefoon kopen of abonnement? Vaak blijkt dat je goedkoper uit bent met een mobiel abonnement dan wanneer je los een toestel koopt en vervolgens een sim only abonnement afsluit. Dit komt omdat je bij een mobiel abonnement korting krijgt op de nieuwprijs van de telefoon.

Zijn er ook nadelen aan het goedkoopste mobiel abonnement met telefoon?

De goedkoopste mobiele abonnementen met telefoon zijn meestal telefoons van oudere types of budget telefoons. Deze hebben vaak niet de nieuwste en beste functies als een snellaadfunctie, wireless powershare, een lange batterijduur, hoge resolutie camera etc.

Toch zijn er nog veel goedkope mobiele abonnementen met telefoon voor een goede prijs/kwaliteitsverhouding. Bekijk het aanbod met telefoon abonnement vergelijken.

Staat je vraag er niet tussen?
We beantwoorden zoveel mogelijk vragen op onze informatiepagina