9.5 beoordeling Onze bezoekers beoordelen ons op Kiyoh gemiddeld met een 9.5! bezoekers over ons op kiyoh
290.932 mensen die per maand abonnementen bij ons vergelijken
adviezen per maand
Thuiswinkel We zijn partner van Thuiswinkel als onderdeel van Keuze.nl
partner sinds 2018

Waarom een sim only abonnement kiezen?

Een sim only abonnement kent veel voordelen, waar wacht je nog op?

Onbeperkt data en/ of belminuten? Geen probleem. Profiteren van een flexibel sim only maandelijks opzegbaar abonnement? Ook dat kan. Of houd je het liever zo goedkoop mogelijk? Alles is mogelijk met een sim only abonnement.

Is je telefoon abonnement afgelopen, maar heb je geen behoefte om een nieuw toestel te kopen? Of sluit je huidige telefoon abonnement niet meer aan bij jouw wensen? Zonde om meer te gaan betalen voor hetzelfde aantal data en/of belminuten. In dat geval is een sim only abonnement de beste keuze: voor een laag bedrag per maand een sim only abonnement geheel naar wens samenstellen. Je kunt het zo gek (en normaal) maken als je zelf wil.

Voordelen sim only abonnement:
 • Zeer flexibel
 • Goedkoop mobiel abonnement
 • Samenstellen naar keuze
Sim only abonnementen vergelijken

Wat voor sim only abonnementen zijn er?

Kies zelf wat voor sim only abonnement je neemt zodat het precies bij jouw wensen past.
Type sim only abonnementen:
 • Sim only maandelijks opzegbaar
 • Sim only onbeperkt
 • Goedkope sim only
Goedkoopste sim only

In onze sim only vergelijker kun je zelf aangeven wat voor abonnement je wil. Maar we helpen jou natuurlijk graag een handje! Met de filters in onze vergelijker kun je kiezen voor het aantal data, belminuten/sms, de contractduur en of je een voorkeur hebt voor een specifieke provider. We tonen vervolgens alle sim only abonnementen.

Je kunt kiezen voor een onbeperkt sim only abonnement. Met onbeperkt data sim only hoef je je nooit zorgen te maken dat je traag internet krijgt. En met sim only onbeperkt bellen ga je nooit over je belbundel heen. Je kan altijd op dezelfde snelheid door. Heerlijk, toch?

Een sim only maandelijks opzegbaar abonnement kun je, zoals het al zegt, maandelijks opzeggen. Handig wanneer je niet lang wil binden aan een provider of sim only abonnement. Zo blijf je lekker flexibel.

Maakt het jou niet zoveel uit wat voor abonnement je hebt, als je maar het goedkoopste sim only abonnement hebt? Dan zit je bij ons goed. We tonen de goedkoopste sim only altijd bovenaan in onze vergelijker.

Sim only aanbieding

Op zoek naar een sim only abonnement en ben je benieuwd of het nóg goedkoper kan met een sim only aanbieding? Grote kans van wel.

In onze sim only vergelijker staat altijd wanneer er een actie is. Dit hebben we extra opvallend gemaakt met een actiebalk. Bij ons mis je dus nooit een goede sim only aanbieding. Wij raden aan om eerst te bedenken naar wat voor sim only abonnement je op zoek bent. Dit maakt het vinden van de juiste sim only aanbieding een stuk makkelijker.

Wil je niet via onze sim only vergelijker een aanbieding bekijken? Dan hebben wij ook een overzicht van de beste sim only aanbieding van dit moment.

Voordelen sim only aanbieding:
 • Nog goedkoper sim only abonnement
 • Zelf samenstellen
 • In één duidelijk overzicht
Sim only aanbiedingen

Sim only abonnementen vergelijken doe je zo…

Een sim only abonnement afsluiten heb je zo gedaan. Dit is hoe het werkt.

1. Bepaal data & belminuten

Om de beste sim only provider voor jou te vinden is het belangrijk om je verbruik te weten. Heb je geen idee wat je verbruik is? Ga dan voor het gemak uit van het de facturen van de afgelopen 6 maanden. Geef vervolgens in onze vergelijker aan hoeveel data en je belminuten je wilt.

2. Selecteer een contractperiode

Met sim only abonnementen vergelijken kun je kiezen tussen een contract van 12 maanden of 24 maanden. Heb je liever volledige vrijheid? Kies dan voor sim only maandelijks opzegbaar

3. Kies je mobiele provider

Maak je keuze voor een provider. De goedkoopste mobiele providers staan altijd bovenaan in de vergelijker. Zo zie je meteen bij wie je voordeligst uit bent. Ook zie je of deze provider bijvoorbeeld een aanbieding heeft, zoals een korting.

Meer info over sim only abonnementen

Wil je meer informatie over sim only abonnementen? Bekijk dan onderstaande onderwerpen.

Bij wie vind ik een goedkoop sim only abonnement?

Je hebt bij bijna alle sim only providers de keuze tussen een duur en goedkoop sim only abonnement. Het goedkoopste sim only abonnement voor jou hangt geheel af van je voorkeuren en waar je naar op zoek bent.

Wel zijn bepaalde sim only provider relatief een stuk goedkoper en bieden algemeen de goedkoopste sim only abonnementen aan. Vaak zijn dit providers die kleinere databundels aanbieden en hun diensten verlenen over het netwerk van één van de landelijke netwerkproviders. Zo kunnen deze providers de kosten een stuk lager houden. Voorbeelden van deze 'budget providers' zijn Ben, Simpel en Simyo. Of dit ook bij jou past, is dus de vraag. Het beste kun je daarom op basis van je gebruiksvoorkeuren een sim only abonnement zoeken in onze sim only vergelijker. Wij tonen je aan de hand van je filters het goedkoopste sim only abonnement voor jou. Deze staat altijd bovenaan in de resultaten.

Hoe wordt mijn abonnement sim only overstap geregeld?

Overstappen naar sim only is meestal niet heel veel werk. Het meeste werk wordt namelijk voor je gedaan, wel zo fijn. Zodra je je sim only abonnement hebt gevonden en op de link bij het abonnement klikt, sturen we je door naar de aanmeldpagina van de provider. Daar hoef je alleen maar even je gegevens in te vullen en aan te geven of je gebruik wilt maken van nummerbehoud, daarna gaat je mobiele provider voor je aan de slag.

 1. Je ontvangt een bevestiging van je aanmelding binnen 2 werkdagen en vanaf dat moment heb je 14 dagen bedenktijd.
 2. Is alles oke? Dan wordt je oude abonnement, indien je die hebt, voor je opgezegd door jouw oude en nieuwe provider en gaat je nieuwe abonnement in op de afgesproken datum. Houd hierbij rekening met 1 maand opzegtermijn.
 3. Tot slot ontvang je een paar dagen voordat je sim only abonnement in gaat je nieuwe simkaart. Plaats deze in je telefoon op de eerste dag van je nieuwe abonnement. Je krijgt hierover bericht. That's it!

Waarom een kpn sim only abonnement?

KPN sim only is niet meteen de voordeligste optie als je het vergelijkt met andere sim only providers. Toch kan een sim only abonnement van KPN interessant zijn, omdat KPN met sim only ook grote databundels en onbeperkt data sim only aanbiedt. Over het algemeen zijn goedkopere sim only providers o.a. Ben, Youfone en Simpel. Zij bieden wel een beperkte grootte van databundel aan. Waar KPN zich in onderscheidt is al jaren een goede service. Daarnaast wordt het netwerk van KPN nog steeds uitgeroepen als meest betrouwbare en snelst.

Wat KPN als provider van sim only wel erg interessant maakt zijn de combivoordelen. Zo kan je een sim only abonnement combineren met een internet abonnement van KPN voor extra voordelen. Denk aan korting op je maandprijs en extra belminuten of data in je bundel.

Wat is een sim only abonnement?

Een sim only abonnement is een mobiel abonnement waarbij je geen toestel krijgt zoals bij een telefoon abonnement, maar alleen een losse simkaart. Sim only is daarom ideaal wanneer je nog een telefoon hebt die het prima doet, of wanneer je zelf een los toestel aanschaft. Je kiest met sim only vergelijken alleen een data- en belbundel. Omdat je geen telefoon op afbetaling erbij neemt, is sim only goedkoper. Vanaf een paar euro per maand heb je al een voordelig sim only abonnement.

Staat je vraag er niet tussen?
We beantwoorden zoveel mogelijk vragen op onze informatiepagina