Waarom een sim only abonnement kiezen?

Een sim only abonnement kent veel voordelen, waar wacht je nog op?

Onbeperkt data en/ of belminuten? Geen probleem. Profiteren van een flexibel sim only maandelijks opzegbaar abonnement? Ook dat kan. Of houd je het liever zo goedkoop mogelijk? Alles is mogelijk met een sim only abonnement.

Is je telefoon abonnement afgelopen, maar heb je geen behoefte om een nieuw toestel te kopen? Of sluit je huidige telefoon abonnement niet meer aan bij jouw wensen? Zonde om meer te gaan betalen voor hetzelfde aantal data en/of belminuten. In dat geval is een sim only abonnement de beste keuze: voor een laag bedrag per maand een sim only abonnement geheel naar wens samenstellen. Je kunt het zo gek (en normaal) maken als je zelf wil.

Voordelen sim only abonnement:
  • Zeer flexibel
  • Goedkoop mobiel abonnement
  • Samenstellen naar keuze
Sim only abonnementen vergelijken

Wat voor sim only abonnementen zijn er?

Kies zelf wat voor sim only abonnement je neemt zodat het precies bij jouw wensen past.
Type sim only abonnementen:
  • Sim only maandelijks opzegbaar
  • Sim only onbeperkt
  • Goedkope sim only
Goedkoopste sim only

In onze sim only vergelijker kun je zelf aangeven wat voor abonnement je wil. Maar we helpen jou natuurlijk graag een handje! Met de filters in onze vergelijker kun je kiezen voor het aantal data, belminuten/sms, de contractduur en of je een voorkeur hebt voor een specifieke provider. We tonen vervolgens alle sim only abonnementen.

Je kunt kiezen voor een onbeperkt sim only abonnement. Met onbeperkt sim only hoef je je nooit zorgen te maken dat je traag internet krijgt of over je belbundel heen gaat. Je kan altijd op dezelfde snelheid door. Heerlijk, toch?

Een sim only maandelijks opzegbaar abonnement kun je, zoals het al zegt, maandelijks opzeggen. Handig wanneer je niet lang wil binden aan een provider of sim only abonnement. Zo blijf je lekker flexibel.

Maakt het jou niet zoveel uit wat voor abonnement je hebt, als je maar het goedkoopste sim only abonnement hebt? Dan zit je bij ons goed. We tonen de goedkoopste sim only altijd bovenaan in onze vergelijker.

Sim only aanbieding

Op zoek naar een sim only abonnement en ben je benieuwd of het nóg goedkoper kan met een sim only aanbieding? Grote kans van wel.

In onze sim only vergelijker staat altijd wanneer er een actie is. Dit hebben we extra opvallend gemaakt met een actiebalk. Bij ons mis je dus nooit een goede sim only aanbieding. Wij raden aan om eerst te bedenken naar wat voor sim only abonnement je op zoek bent. Dit maakt het vinden van de juiste sim only aanbieding een stuk makkelijker.

Wil je niet via onze sim only vergelijker een aanbieding bekijken? Dan hebben wij ook een overzicht van de beste sim only aanbieding van dit moment.

Voordelen sim only aanbieding:
  • Nog goedkoper sim only abonnement
  • Zelf samenstellen
  • In één duidelijk overzicht
Sim only aanbiedingen

Sim only abonnementen vergelijken doe je zo…

Een sim only abonnement afsluiten heb je zo gedaan. Dit is hoe het werkt.

1. Bepaal data & belminuten

Om de beste sim only provider voor jou te vinden is het belangrijk om je verbruik te weten. Heb je geen idee wat je verbruik is? Ga dan voor het gemak uit van het de facturen van de afgelopen 6 maanden. Geef vervolgens in onze vergelijker aan hoeveel data en je belminuten je wilt.

2. Selecteer een contractperiode

Met sim only abonnementen vergelijken kun je kiezen tussen een contract van 12 maanden of 24 maanden. Heb je liever volledige vrijheid? Kies dan voor sim only maandelijks opzegbaar

3. Kies je mobiele provider

Maak je keuze voor een provider. De goedkoopste mobiele providers staan altijd bovenaan in de vergelijker. Zo zie je meteen bij wie je voordeligst uit bent. Ook zie je of deze provider bijvoorbeeld een aanbieding heeft, zoals een korting.

Meer info over sim only abonnementen

Wil je meer informatie over sim only abonnementen? Bekijk dan onderstaande onderwerpen.

Waar vind ik goedkope sim only?

Bij ons kun je altijd goedkoopste sim only abonnementen vinden. In onze sim only vergelijker laten we namelijk de goedkoopste abonnementen meteen bovenaan zien. Goedkope sim only begint meestal bij €6 per maand. Wil je meer data of belminuten? Geef het in de filter aan en je krijgt alle abonnementen die hierbij aansluiten te zien.

Wanneer kan ik overstappen?

Is je contract al afgelopen of heb je een maandelijks opzegbaar abonnement? Dan kun je meteen overstappen, het enige waar je rekening mee dient te houden is de opzegtermijn van één maand. Loopt je contract nog maximaal 4 maanden door? Ook dan kun je zonder problemen al een nieuw contract aanvragen. De providers regelen onderling de overstap en zorgen dat op de juiste datum je nieuwe sim only abonnement ingaat.

Wat zijn de beste sim only aanbiedingen?

Met sim only aanbiedingen kun je nu een nóg voordeliger abonnement afsluiten. Om het voor jou zo makkelijk mogelijk te maken, hebben we een speciaal overzicht gemaakt van de beste sim only aanbiedingen van dit moment. Neem gauw een kijkje om te zien of het sim only abonnement dat jij wil is afgeprijsd.

Kan ik met sim only onbeperkt data kiezen?

Ja, ook met een sim only abonnement kun je gewoon onbeperkt internetten. Met een onbeperkt sim only abonnement hoef je je nooit zorgen te maken dat je traag internet krijgt. Je kan altijd op dezelfde snelheid door. Heerlijk, toch?

Staat je vraag er niet tussen?
We beantwoorden zoveel mogelijk vragen op onze informatiepagina