iPhone 14 Plus 128GB Black

iPhone 14 Plus 128GB Black

vanaf € 32,- p/m

Wat klanten waarderen:
  • Twee weken bedenktijd
  • 2 jaar garantie

Specificaties

  • 128 GB geheugen
  • iOS 16
  • 6,7 inch schermdiagonaal
  • Draadloos opladen
  • Snel opladen
  • Dual-sim
  • Gezichtsontgrendeling
  • 5G ondersteuning

Beschrijving

De iPhone 14-serie is de nieuwste reeks met toestellen van Apple. Voor de iPhone 14 zijn er vier varianten beschikbaar: iPhone 14, iPhone 14 Plus, iPhone 14 Pro, iPhone 14 Pro Max.

Inplaats van een mini variant heeft de iPhone 14 een Plus variant die een 6.7 inch scherm heeft. De iPhone 14 Plus is ook uitgerust met verbeterde camera's, langere batterijduur en meer werkgeheugen. De iPhone 14 Plus wordt standaard met iOS 16 geleverd. Het grote verschil tussen de basis versie en de iPhone 14 Plus is dat de Plus een groter scherm van 6.7 heeft en een grotere accu waardoor de telefoon langer mee gaat. Net zoals de basisversie is deze telefoon uitgerust met de A15 Bionic chip en heeft het een 12 MP dubbele camera waarmee je mooie 4K filmpjes kan maken. De telefoon is ook geschikt voor snelladen en draadloos opladen. Bij de iPhone 14 Plus heb je de keuze uit een 128, 256 en een 512 GB versie.

De iPhone 14 Plus is verkrijgbaar in de volgende kleuren: Wit, Zwart, Rood, Blauw, en Paars

Meer info over de iPhone 14 Plus

Wil je meer weten over de Apple iPhone 14 Plus? Bekijk dan onderstaande informatie.

Het basismodel in het groot

Is het basismodel van de iPhone 14 wat je zoekt, maar mag het een slag groter zijn zonder meteen voor een technische upgrade te moeten kiezen? Dan is de iPhone 14 Plus de oplossing. Apple heeft met de ‘Plus’ variant het basismodel in het groot nagemaakt. De iPhone 14 Plus is even groot als de iPhone 14 Pro Max van 6,7 inch schermdiagonaal. Ideaal als je veel media afspeelt of graag videogames speelt op je smartphone.

De beste batterij voor een standaard iPhone

Niet eerder heeft Apple zo’n lange batterijduur ontwikkeld voor een basis iPhone. Met de iPhone 14 Plus kijk je 6 uur langer video’s op één batterijlading dan met de iPhone 14. Luister je voornamelijk muziek? Dan gaat je batterij zelf langer mee dan de iPhone 14 Pro Max. Is de batterij dan toch leeg? Dan heb je ‘m binnen 30 minuten weer opgeladen met een geschikte snellader.

Nieuwe actiemodus voor video

Nieuw aan de iPhone 14 (Plus) is ook de actiemodus waarmee je in beweging betere video’s maakt. Door een combinatie van software en AI worden schokken in het beeld volledig weggewerkt. Zo maak je de mooiste actievideo’s.