Steeds meer mensen zijn op zoek naar een combinatie voor thuis internet en mobiel bellen vanwege de aantrekkelijke extra's. Internetproviders geven veel voordeel wanneer je kiest voor een combinatiepakket, oftewel alles in 1 met mobiel. Lees in dit artikel wat de voordelen zijn.

Wat is quad play?

Met quad play pakketten combineer je alles in 1 met een mobiel abonnement bij dezelfde provider. Vaak kun je, naast de vaste voordelen, nog kiezen welke extra voordelen je wil. Dit kan bijvoorbeeld een gratis sport tv zender zijn, maar ook dubbele data en belminuten voor je mobiele abonnement.

Om gebruik te kunnen maken van de voordelen van alles in 1 met mobiel dien je bij dezelfde provider je internet- en mobiele abonnement af te sluiten. Mocht je overstappen dan kun je geen gebruik meer maken van alle extra's die je krijgt wanneer je een 4 in 1 abonnement hebt.

In dit artikel vind je een overzicht van welke alles in 1 met mobiel pakketten er momenteel zijn en welke voordelen je krijgt per internet provider. Heb je momenteel al mobiele telefonie van: T-Mobile, KPN of Vodafone? Vergelijk dan goedkoop internet voor thuis. Als je wil weten welke internet provider op jouw adres beschikbaar is, doe dan de postcodecheck. Je krijgt bij ons altijd het goedkoopste internet, bellen en TV abonnement bovenaan te zien.

Combinatie voordeel Ziggo met Vodafone

Na de fusie tussen Ziggo en Vodafone biedt Ziggo nu ook extra voordeel aan klanten aan die een mobiel abonnement afnemen bij Vodafone. Je kunt nu bij VodafoneZiggo een internet abonnement combineren met minimaal 30 Mb/s aan internetsnelheid, een tv pakket van Ziggo en minimaal één abonnement op Vodafone Scherp, Start, Smart, Red of Black.

Het 4 in 1 pakket van Ziggo is momenteel één van de beste op de markt. De gratis extra's hebben namelijk een hoge waarde. Zo is het films en series pakket inclusief HBO. Normaliter betaal je daar € 11,95 per maand voor, nu krijg je deze gratis wanneer je ook een mobiel abonnement van Vodafone neemt.

VodafoneZiggo is inclusief:
 • 2x zoveel MB's op je mobiele abonnement
 • Gratis veilig online pakket t.w.v. € 6,95 p.m.
 • Keuze tussen: Sport, Kids of films en series pakket, inclusief het beste van HBO
Meer info over Ziggo

KPN Compleet

Momenteel heeft KPN Compleet het beste aanbod voor internet, bellen en TV met mobiel voordeel. Je krijgt bij KPN alle voordelen. Je hoeft dus niet uit verschillende voordelen te kiezen. Wanneer je twee mobiele abonnementen bij KPN afsluit en deze combineert met alles in 1, dan kun je onderling MB's uitdelen. Zo kan iemand een uitgebreid mobiel abonnement nemen en MB's schenken aan de ander. Met de postcodecheck zie je of KPN beschikbaar is op jouw adres. Je krijgt bij ons altijd het goedkoopste internet, bellen en TV abonnement bovenaan te zien.

KPN Compleet met mobiel is inclusief:
 • € 5,- korting per maand per mobiel abonnement
 • Keuze uit een HBO, TV Plus of kids pakket bij je TV aanbod
 • 2x zoveel MB's in je databundel
 • Gratis onderling bellen
Meer info over KPN

T-Mobile Mobiel + Thuis Voordeel

Bij T-Mobile kun je ook een combinatiepakket met mobiel en vast internet thuis nemen. T-Mobile biedt een heel voordelig alles in 1 pakket, dat past binnen veel budgetten. Het goedkoopste internet haal je in huis voor maar €24,50 per maand. Dit is een alles in 1 pakket, waarbij je een half jaar lang 20Mb/s ADSL of glasvezel internet geleverd krijgt, interactieve TV met meer dan 30 HD zenders, bellen tegen € 0,12 p.m. en nog meer. Na dit half jaar betaal je € 44,50 per maand.

Goedkoop alles in 1 van T-Mobile combineer je eenvoudig je met een mobiel abonnement. Heb jij of een huisgenoot op jouw adres een mobiel abonnement bij T-Mobile? Dan is combineren zeer de moeite waard.

T-Mobile Mobiel+ Thuis Voordeel is inclusief:
 • Iedere maand € 2,50 korting op je T-Mobile thuis factuur
 • Geen activatiekosten op je vaste aansluiting
 • Gratis Fox Sports Eredivisie of Fox Sports Compleet voor maar € 5,00 p.m. in plaats van € 12,50 p.m. (wisselen van pakket is mogelijk op ieder gewenst moment)
Meer info over T-Mobile

XS4ALL Compleet

Tot slot biedt XS4ALL ook een combinatiepakket met mobiel en vast internet thuis. Internet van XS4ALL vormt samen met KPN Mobiel XS4ALL Compleet. Hoewel een alles in 1 pakket in combinatie met mobiel extra voordelig is kun je KPN Mobiel bij XS4ALL ook combineren met alleen internet.

Heb je al een mobiel abonnement van KPN? Neem dan internet van XS4ALL en profiteer zonder extra kosten van alle voordelen van XS4ALL compleet. Kies je voor internet van XS4ALL, dan ben je verzekerd van een super hoge kwaliteit provider. XS4ALL is maar liefst 5 keer uitgeroepen tot beste internet provider van Nederland!

XS4ALL Compleet is inclusief:
 • Iedere maand € 5,- korting op alle KPN Mobiel abonnementen op je adres
 • Gratis zenderpakket: Plus- of FOX Sports Eredivisie van XS4ALL
 • Gratis onderling bellen met alle XS4ALL- en KPN nummers op je adres
 • Onderling delen van MB's op hetzelfde adres met andere KPN Mobiel abonnementen
Meer info over XS4ALL