Wil jij een mobiel telefoon abonnement met snel internet, goed bereik, veel data en dat allemaal voor een lage prijs? Lees in dit artikel bij welk provider jij moet zijn!

Goedkope mobiele providers

Een mobiele telefoon is niet meer weg te denken in het dagelijkse leven. De eisen van telefoongebruikers worden steeds hoger. Het moet mogelijk zijn snel te internetten, het liefst overal bereik en natuurlijk een mooie telefoon erbij. Sommige mensen zijn bereid daar veel geld voor neer te leggen. Maar lang niet iedereen wil dat. Gelukkig zijn er ook mobiele providers die kwaliteit leveren én scherpe prijzen hebben.

Wie zijn de goedkope mobiele providers in Nederland? Wij hebben de providers ingedeeld op Premium en Prijsvechters . Onder premium valt de beste mobiele provider. De prijsvechters zijn de mobiele providers die abonnementen aanbieden voor een lage prijs. Bekende goedkope providers zijn Telfort, Tele2, Simpel, Ben en Hollandsnieuwe.

Wist je dat...
Alle mobiele providers hun internet via het 4G-netwerk van KPN, T-Mobile, Vodafone of Tele2 aanbieden?

Prijs/kwaliteit Tele2

Van alle goedkope mobiele providers heeft Tele2 de beste kwaliteit/prijs verhouding. Ze hebben een groot aanbod, zowel met telefoon abonnement als sim only abonnement. Ze hebben veel grote merken telefoons voor een goede prijs. Ze gebruiken hun eigen snelle 4G-netwerk met goede landelijke dekking. Hierdoor heb je overal bereik! Het 4G-netwerk betekent wel dat je geen contract bij Tele2 kan afsluiten als je een telefoon met alleen 3G ondersteuning hebt.
tele2 logo

Goedkope sim only provider

Ben je op zoek naar een goed en goedkoop sim only abonnement? Dan is Ben een goede mobiele provider. Omdat ze bij Ben zo prijsbewust zijn, leveren ze de abonnementen standaard met 3G snelheid. Wil je 4G? Dan betaal je €1,- extra. Ben maakt gebruik van het razendsnelle 4G-netwerk van T-Mobile, dus dan ben je verzekerd van snel internet. Daarnaast heb je keuze uit verschillende databundels en kun je zelf bepalen of je een maandelijks opzegbaar contract wil. Ook éénjarig en tweejarig sim only abonnement is mogelijk.

1.5 GB
data
100
min / sms
1 maand
96,00 per jaar
8,00
1.5 GB
3G
8,00
1 maand
100 Min
96,00 / jaar
1.5 GB
data
300
min / sms
1 maand
108,00 per jaar
9,00
1.5 GB
3G
9,00
1 maand
300 Min
108,00 / jaar
1.5 GB
data
100
min / sms
1 maand
108,00 per jaar
9,00
1.5 GB
4G
9,00
1 maand
100 Min
108,00 / jaar

Mobiele providers vergelijken

Wil jij graag alle mobiele providers vergelijken? Bij ons kun je gemakkelijk mobiele providers vergelijken.