Mobiele provider T-Mobile heeft op kort termijn vele nieuwe diensten uitgerold. Zo zijn o.a. datavrij muziekstreamen en 4G voor thuis op de markt verschenen. Nu is er tevens een abonnement beschikbaar waarmee men onbeperkt kan bellen, sms-en en internetten binnen Nederland en Europa en dat voor slechts 35 euro per maand.

Sterke prijs/kwaliteit verhouding

Het Unlimited Go abonnement van T-Mobile biedt een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding. Geen enkele provider komt in de buurt van het aanbieden van zoveel data voor een vaste lage prijs per maand. Onbeperkt mobiel internet is bij T-Mobile namelijk echt onbeperkt. Men krijgt namelijk een 5GB dagbundel welke gratis en onbeperkt aan te vullen zijn met 1GB bundels. De limiet is door T-Mobile ingesteld om drukte op het netwerk te voorkomen en gebruikers de beste gebruikerservaring te geven.

In het kort biedt het abonnement de volgende voordelen:

  • 60 dagen in de EU onbeperkt internet, daarna 10GB per maand binnen de EU
  • Onbeperkt bellen/SMS-en in NL en EU
  • Dagtegoed van 5GB, na verbruik gratis aan te vullen met 1GB bundels
  • 1x per maand abonnement aanpassen

Nieuwe roaming wetgeving

Ondanks het aanlokkelijk aanbod van T-Mobile is het wellicht raadzaam om nog even te wachten met het aanschaffen van een onbeperkt internet abonnement voor Nederland en de EU. Aangezien de Europese regels voor roaming deze zomer gaan veranderen zullen mogelijk meerdere providers met soortgelijke abonnementen gaan komen. Vanaf juni 2017 verdwijnt de toeslag op roamingkosten voor bellen, sms-en en mobiel internetten.

Een prijsvechter zoals Tele2 kan T-Mobile wellicht overtreffen. Desondanks biedt T-Mobile momenteel een voordelig abonnement ten opzichte van concurrenten. Bij mobiele provider Tele2 kan men voor 32 euro per maand een databundel van 24GB krijgen met daarbij 100 belminuten/smsjes.