Vanaf woensdagochtend 15 februari verwijst Vodafone thuis haar klanten door naar T-mobile thuis. Huidige klanten zijn overgezet en voor hen zal er niets veranderen. Vodafone heeft na de fusie met Ziggo haar breedbandtak (verplicht) verkocht aan T-mobile.

T-mobile thuis en 4G voor thuis

T-mobile zal de komende week meteen een aantal verbeteringen doorvoeren. Dit zullen vooralsnog geen wijzigingen in het aanbod zijn maar meer gericht op de functionaliteiten. Zo zal het menu van de interactieve TV aangepast worden waardoor ook de leesbaarheid zal verbeteren. Daarnaast worden onderdelen van het TV-menu en het videoshopgedeelte aangepast. Bij de radiozenders worden voortaan ook de logo’s van de zenders getoond.

Wanneer je last hebt van traag of instabiel internet, dan kan je bij T-mobile gebruik gaan maken van 4G voor thuis. Dit betekent dat je van het mobiele netwerk van T-mobile gebruik kunt maken voor thuis. Je moet een eenmalige betaling doen voor een 4G-modem en daarnaast betaal je de maandelijkse abonnementskosten. Er zijn drie bundels beschikbaar: 25 GB, 50 GB en 100 GB.

Vodafone klanten naar T-mobile thuis

Vodafone klanten zullen automatisch overgezet worden naar T-mobile. Dit zal wat vragen oproepen voor huidige klanten. In principe zal er niets veranderen voor de huidige klanten van Vodafone. De diensten en voorwaarden zullen worden overgenomen door T-mobile. Hierdoor mag je het contract van Vodafone niet beëindigen. Alleen wanneer je contract is afgelopen kan je het contract opzeggen en overstappen.

Daarnaast zal ook de looptijd van het abonnement niet veranderen en blijf je gewoon de korting ontvangen die je al had. Mocht je bij Vodafone gebruik maken van Mobiel + Thuis voordeel, blijf je dit ook ontvangen zolang je mobiele abonnement bij Vodafone loopt. Ook zal je de apparatuur zoals het modem en de interactieve TV box gewoon kunnen blijven gebruiken.