De website simonlyabonnement-vergelijken.nl heeft de nieuwe sim only vergelijker opgenomen op haar website en is zeer te spreken over het material design van de software.

De nieuwe sim only vergelijker is ontworpen met de gedachte aan ‘mobile first’. Een guideline die door Google zelf is ingesteld. Om mobile first goed tot zijn recht te laten komen is er gekozen voor een material design. De gebruikservaring van de vergelijker maakt dat gebruikers een prettige interactie ondervinden bij het vergelijken van sim only abonnementen.

Sim only abonnementen vergelijken op basis van uniek scoresysteem

Het door een slim algoritme gegenereerde score per abonnement valt goed in de smaak bij simonlyabonnement-vergelijken.nl. Gebruikers krijgen hiermee de mogelijkheid om op een eerlijke en transparante manier de ‘beste’ abonnementen met elkaar te vergelijken. Daarnaast is er altijd nog de optie om te sorteren op de goedkoopste abonnementen.

“Het is de eerste sim only vergelijker waarbij je kan inzien waar de score op gebaseerd is en dat is nodig in onze markt.”

~ simonlyabonnement-vergelijken.nl

Geen addertjes onder het gras

Doordat de beoordeling per abonnement zo uitgebreid is, zullen consumenten geen addertjes onder het gras meer vinden. De manier waarop providers het aantal MB en belminuten afronden is nu inzichtelijk gemaakt. Een tijd waarin de consument vele pagina’s door moest zoeken naar de voorwaardes die van belang waren voor het abonnement is verleden tijd.

Met de nieuwe vergelijker hopen de makers de vergelijkingswereld van Nederland een voorbeeld te geven aan andere partijen. Nog te veel sim only vergelijkers geven een beoordeling aan providers/abonnementen zonder deze concreet te kunnen onderbouwen.